*Yhteistyössä Oral-B

Onpas mukava pyöräyttää uusi viikko käyntiin arvonnan kera. Kahvinrakastajana olin onnesta soikeana, kun sain yhteydenottoa Oral-B White Luxe Glamorous Shine tahnan tiimoilta ja päätin tarttua tilaisuuteen testata sitä. Unohtamatta tietenkään teitä, sillä saan arpoa yhdelle onnekkaalle puolen vuoden tahnat!

1-Desktop49.jpg

Olen tosiaan niin kova kahvihiiri, etten voi yksinkertaisesti välttyä tummentuvilta hampailta, ikävä kyllä. Kuitenkin rakastan valkoista hymyäni, joten on keksittävä keinoja sen ylläpitoon. Hammastahna ei toki valkaise hampaita samoin tavoin, kuin ammattilaisten tekemät valkaisut, mutta tahnalla voi todella estää hampaiden tummumista sekä kevyesti poistaa värjäymiä. Kuvassa alla kuva noin viikon jälkeen tätä uutuutta käyttäneenä. Harmi, kun ne "before" kuvat menivät kadonneen muistikortin mukana jonnekin.

1-Desktop51.jpg

Mitään taikoja ei tahnalla saanut aikaiseksi, mutta kyllä minusta todella tuntui, että väri hieman vaaleni. Tai sitten se ei ainakaan tummunut entisestään ;) Sinisen hammastahnan käytöllähän on kaiketi vähän sama idea, kuin liilana vaahtoavan hopeashampoon, eli sen pitäisi taittaa keltaisuutta. Joten niinkuin vannon hopeashampoon nimeen, on tämäkin tahna tullut meille jäädäkseen. Hammastahnan tehoa parantaa harjaaminen sähköhammasharjalla ja minulla käytössä Oral-B Black 7000 malli. Tämän aikaa ottavan harjan kanssa olen muuten ollut todella tarkkana minimi 2 minuutin harjaamisesta.

1-Desktop50.jpg

Tässä vielä tarkemmat tiedot tahnasta:


PERUSTIEDOT ORAL-B 3D WHITE
Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine on hammastahna, jota on pitkään odotettu Suomen markkinoille. Tahnan uusi, paranneltu koostumus estää värjäytymien syntymistä ja sisältää 3D Whiten parhaan valkaisutekniikan, joka poistaa jopa 90 % jo muodostuneista värjäytymistä tuoden esiin hampaiden luonnollisen valkoisuuden 5-7 päivässä hammaskiillettä vahingoittamatta.
Ehkäisee värjäytymiä
 • Sisältää pyrofosfaatteja – ainesosia, jotka ehkäisevät värjäytymiä kiinnittymällä hampaiden pinnalle suojaten niitä. Näin hampaat säilyttävät luonnollisen valkoisuutensa.
 • Pyrofosfaatit auttavat myös ehkäisemään hammaskiveä, jota voi muodostua vaikeasti puhdistettaville alueille, kuten hampaiden sisäpinnoille, hammasväleihin ja ikenien reunoihin.
  Poistaa värjäytymiä
 • Kaikissa 3D White -tuotteissa on käytetty korkealaatuista silica-menetelmää, joka poistaa pinnalliset värjäytymät.
 • 3D White Luxe -tuotteet Glamorous Shine ja Healthy Shine sekä 3D White Brilliance sisältävät Dual Silica puhdistusmenetelmän – 3D Whiten parhaan valkaisutekniikan. Se poistaa mahdolliset pinnalliset värjäymät ja palauttaa hampaiden luonnollisen valkoisuuden. Järjestelmä on yhdistelmä tavallista silicaa ja vaaleampaa muunnelmaa, joka on turvallinen hammaskiilteelle.
 • 3D White Vitalize on tuotesarjan ainoa hammastahna, jossa on Single Silica -menetelmä ja vain tavallista silica.
  Terve hymy
 • Kaikki Oral-B 3D White -sarjan hammastanhat sisältävät fluoria, joka vahvistaa hammaskiillettä, ehkäisee kariesta ja suojaa hampaita happohyökkäyksiltä.
 • 3D White Luxe -tuotteet Glamorous Shine ja Healthy Shine sisältävät myös
  monoalkyylifosfaatteja (MAP), jotka tekevät hampaiden pinnasta valoa heijastavan ja saavat hampaat näyttämään hohtavan valkoisilta heti pesun jälkeen. 
IMG_0106.jpg

Eli tällä sekunnilla pyörähtää käyntiin arvonta, jossa voit voittaa itsellesi Oral-B White Luxe Glamorous Shine hammastahnaa puoleksi vuodeksi. Osallistua voit jättämällä kommenttiboksiin 
sähköpostiosoitteesi tämän viikon sunnuntaihin 13.4.2014 klo 13.00 mennessä.

Minua myös kiinnostaisi tietää sinun keinosi valkoisemman hymyn ylläpitoon, 
eli jos vaikka juot aamukahvisi pillin läpi tms, niin vinkkaahan ihmeessä :)