Heippa taas, kone käytettiin huollossa ja takaisin ollaan! Sieltä oli vain se jokin piuha hajonnut ja kovalevy oli onneksi kunnossa. Selvisin siis hieman halvemmalla laskulla, kuin pelkäsin ;) Eilinen meni kuvia ym koneelta ulkoiselle kovalevylle tallentaessa ja voi apua, mikä homma tuossa olikaan! Summa summarum, jatkossa tallennan tiedostoja hieman useammin talteen. Oli tässä jotain mukavaakin; pääsiäinen ilman konetta/blogia teki tosi hyvää!

Kuvissa vilahtaa uusin pellavainen hankintani, nimittäin sängyn koristetyynyjen uudet tyynyliinat. Tässä edellisessä makuuhuonepostauksessa vilahti vanhat tyynyliinat näissä pyöreissä koristetyynyissämme. Nämä uudet hankin H&M:n valikoimista ja se sai tyynyistä "normaalimman" näköiset, eli tuo pyöreä muoto onnekseni hieman katosi. Perheen karvainenkin jäsen tykkää oleskella pellavissa, kaikin puolin ollut ihanat nämä lakanat!

14+04+12_0737.jpg
14+04+12_0741.jpg
14+04+12_0735.jpg