Otin viikonloppuna vähän kotikuvia ja niitä tässä lataillessa ja muokatessa saattaa julkaisu mennä huomisen puolelle. Siispä pitkästä aikaa karvaisen kaverimme kuva ja kuulumisia. Koiramme on aina mukana kaikessa, mitä kotona touhutaan ja niimpä myös kuviin halusi mukaan. Raukalle todettiin tuossa hetki sitten epilepsia, josta ei onneksi kärsi vielä kovin usein. Koiraihmisille suosittelen Eläinsairaala Aistia, jos rakkaanne tarvitsevat joskus spesialistin apua terveyteensä. Toinen suositus menee Sovetin ultraäänitutkimuksia tekevälle Andersille, ketä Aistista meille suositeltiin Suomen parhaana omalla alallaan. Ulraäänitutkimuksissa rakkaaltamme löydettiin myös sydämestä pikkuinen sivuääni, joka ei onneksi vielä vaivaa, mutta saattaa iän myötä alkaa vaivaamaan. Näistä huolimatta on karvapallomme aina iloinen ja pirteällä tuulella :)

14+03+09_0511.jpg


---
Our little love bug.