Meidän makuuhuoneessa on jotain uutta, josta olen pitkään unelmoinut. Nimittäin pellavalakanat! Näitä olen katsellut muilla jo ikuisuuden ja osto on lykkääntynyt vain ihan liian pitkään. Meillähän on hieman erikoiset järjestelyt, jotka vaikeuttavat lakanaostoksia. Minä nukun tuplaleveällä peitolla ja mies tavallisella. Kesällä sitten vaihdan tavalliseen peittokokoon, joten lakanoita ostaessa tarvitsemme yhden tuplasetin sekä kaksi tavallista lakanasettiä. Tämä rajoittaa hetken mielijohteesta uusien lakanoiden ostoa, sillä niitä tarvitsee aina niin monta settiä. Kaapeissa on nyt melko lailla vain valkoisia lakanoita, jotta kaikki kävisivät toistensa kanssa yhteen. Nyt repäisin ja ostin nämä pellavaiset vaalean harmaina. Lakanat ovat Annon ja pienenä miinuksena liian isot koot. Tyynyliina on aivan liian iso normaaliin tyynyyn, vaikka ostin ne pienimmät tyynyliinat. Tuplapeiton lakanassa on sauma keskellä poikittain, jota taas ei tavallisessa lakanassa ole. Muuten ollaan tyytyväisiä ja näissä on muuten tosi ihana nukkua.


14+03+09_0515.jpg
14+03+09_0490.jpg
14+03+09_0479.jpg
1-Desktop29.jpg
14+03+09_0496.jpg

---
New linen sheets in our bedroom.