Huomenta kaikille! Oliko muut yhtä epäuskoisia, kuin minä tämän luvatun takatalven suhteen? En todella tämän viikon keväisten säiden jälkeen voinut uskoa, että viikonloppuna iskisi takatalvi. Kyllä se kuitenkin niin on, että iso oho pääsi aamulla, kun pihalle katsoin. Me lähdimme koiran kanssa aamulenkille ja ei kyllä haitannut tämä sää yhtään, kun näki koiransa niin onnellisena lumesta!

Nyt kuitenkin lumesta huolimatta blogin ja aamupalan kimppuun. Joka aamu, lähes poikkeuksetta syön turkkilaista jugurttia, vaihdellen vähän lisukkeita. Olen katsonut instasta sekä lukenut muista blogeista tämän olevan joidenkin herkutteluun, mutta täällä ihan normaali aamupala. Jättimäinen muki vielä kahvia niin elämä hymyilee. Olen kovasti yrittänyt opetella tuon Photoshopin käyttöä muuten, mutta tuntuu etei se oikein ole vielä auennut. Onneksi netistä löytyy paljon opetusvideoita, sillä oma kärsivällisyys ei riitä ohjeiden lukemiseen. Tätä ohjelmistoa olisi kyllä ihanaa päästä jollekin kurssille opettelemaan!

Ihanaa viikonloppua sinne :)

14+03+15_0560.jpg

---
My breakfast moment.