Olemme ostaneet uuden kodin, jonka myötä pitää toki suunnitella materiaaleja sekä sisustusta (ihan parasta!). Tästä syystä en ole pahemmin enää innostunut nykyisen kodin laittamisesta, sillä ajatukset on jo uudessa. Nyt pitäisi hiljalleen lyödä materiaaleja lukkoon ja ajattelinkin raottaa täällä vähän ajatuksiani tulevasta keittiöstämme. Keittiö on avokeittiö, joten haluaisin siitä simppelin ja muuhun sisustukseen istuvan. Valitsin kaapeiksi vetimettömät, tuollaiset kuvien tyyliset kaapit, joissa siis veto-osa on tuollainen uurrettu, joten erillisiä vetimiä ei tarvita. Vedin osa tulee olemaan tuollainen harjatun teräksen värinen (eli vaalean harmaa) ja ovi muuten valkoinen.

Selkeänä oli myös jo alusta alkaen, että välitilan kaakeli tulee olemaan valkoista tiililimityksellä. Tässä on asia, josta olen jo niin kauan unelmoinut, joten päätös sen suhteen ei ollut vaikea ;) Siitä ei nyt erillistä kuvaa, mutta niitä löytyy paljon Pinterestin inspiraatiokansiostani keittiön suhteen, josta myös kollaasin kuvat lainattu.

Keittiön suhteen vielä pähkäilen, että mikä työtasoksi? Musta kivitaso on yksi, jota ollaan ajateltu sillä siihen uppoutuu kivasti musta liesi. Toisaalta kuitenkin haluaisin tuollaisen vaalean puutason (tai tuskin ne puuta on). Suunnitelmissa olisikin käydä muutamia keittiöliikkeitä läpi ja katsoa paikan päällä erilaisia tasoja. Hieman nimittäin musta taso mietityttää, että niin kova väri ei välttämättä ole kaunein.

Uuden kodin suhteen toki jatketaan rakastamallani vaalealla linjalla, mutta kuitenkin haluan siitä lämpöisen ja kotoisan. Kylpyhuoneeseen ollaan valittu paljon nykyistä lämpöisempiä sävyjä, mutta siitä erillisessä postauksessa sitten lisää.


1-Desktop7.jpg


---
Kitchen planning for our new home.