Aina silloin tällöin teistä joku lähestyy minua hiuksiin liittyvillä kysymyksillä. Niimpä onkin kiva vinkata aina silloin tällöin hiuksiin liittyvistä tuotteista. Minun käyttämäni hiustuotteet rajoittuu shampooseen, hoitoaineeseen, jätettävään hoitoaineeseen ja hiusharjaan. Nykyään jätettävän hoitoaineen rinnalle on myös noussut eri hiusöljyt, jotka pehmentävät sekä siloittavat hiuksia ihanasti.

Sain Cutrinilta jo viime vuoden puolella kivan paketin, josta paljastui heidän Premium sarjan tuotteita. Tarkemmin ottaen Premium Shine shampoo ja hoitoaine sekä Premium Oil Treatment. Unohtamatta toki kokonaisuuden kruunaavaa Tangle Teezer hiusharjaa (olethan jo testannut tätä taikaharjaa?). Kokonaisuuteen olin huippu tyytyväinen, sillä harvalla tuotteella olen saanut yhtä pehmoiset ja hyväkuntoisen oloiset hiukset. Suosittelen kokeilemaan :)


14+01+02_0070.jpg
IMG_2980.JPG
IMG_2983.JPG


---
Loving these hair products.