Moikka ihanat! Toivottavasti viikonloppunne meni hyvin :) Olimme lauantaina kirppiksellä myymässä ja olipas taas ihanaa saada kaappeja tyhjennettyä. Minulla on meneillään joku ihme siivous- / raivausvimma. Kirppikseltä tullessani aloinkin siivoamaan ja tyhjentämään kaappeja lisää (ihan turhista papereista ym). Ehkä se on tämä keväinen sää, joka saa tämän aikaan. Kadut ovat sulia (paitsi tänään märkiä) ja linnut lauleskelee, joten ihmekkös alkaa kevätfiilikset nousemaan. Kevätfiiliksistä huolimatta olen ollut todella väsynyt viimeaikoina, ehkä häästressi purkautuu tms, mutta aamuisin sängystä ei vain meinaa päästä ylös.

Ainiin, olihan se ystävänpäiväkin! Ystävänpäivän kunniaksi varattiin rakkaan ystävän kanssa lennot Barcelonaan, jonne pitääkin nyt varata hotelli. Ottaisin ilomielin suosituksia vastaan :)

Ystäväteemalla jatkoin myös sunnuntaina, kun oltiin kolmen rakkaan kanssa Fazerilla brunssilla (tai no enemmin aamupalalla). Brunssihammasta jäi vielä vähän kolottamaan, sillä tuolta kattaukselta jäin tosissaan kaipaamaan tiettyjä omia herkkujani ;)

1-Kollaasit.jpg


Kuva ei liity mitenkään tekstiin, mutta pikkuinen kurkistus hääkattaukseemme.

---
I spent the whole weekend with my dear friends and booked a trip to Barcelona as well :)
This picture don´t have anything to do with this text, just a sneak a peak to our wedding table setting.