14+01+09_0085.jpg

Vihdoin täällä, nimittäin alennusmyynneistä löydetty uusi laukkuni; Mulberry Lily Deer Brown sävyssä. Huomaan tykkääväni koko ajan vain enemmän ja enemmän näistä camel sävyistä vaatteissa sekä asusteissa. En tiedä onko vaikuttanut, kun Sveitsin matkallani Pradalla myyjä sanoi minulle etsiessäni kaikista malleista mustaa väriä, että "You are so boring, why does it has to be black" ;D Joten ei mustaa minulle! Kuvia siis uudesta kullastani detaljeja myöten, ei parhaassa valossa kuvattuna näin iltamyöhään, mutta oli vain heti päästävä jakamaan ostokseni tänne ;)

Kokokin on muuten täydellinen! Tuonne mahtuu hyvin esimerkiksi poikaystävältä joululahjaksi saatu iPad Mini.

14+01+09_0091.jpg
14+01+09_0087.jpg
14+01+09_0088.jpg


---
My new bag; Mulberry Lily in Deer Brown. I love it!