Vastaukset jatkuvat nyt ihonhoitoon liittyvillä muutamilla kysymyksillä.


Jos voisit muuttaa ulkonäössäsi jotakin, mikä se olisi?

Muuttaisin varmasti tämän ihoni, jonka kanssa olen kamppaillut jo ihan tarpeeksi kauan.


Olet puhunut aiemmissa postauksissa, että sinulla on ongelmia ihon kanssa, jos en väärin muista? :) Olisin kiinnostunut sinun päivittäisistä kauneusrutiineista ja minkälaisia tuotteita käytät ihonhoidossa? 

Kyllä ongelmia on edelleen ja muutamia uusia tuotteita olen taas lisännyt päivittäisiin rutiineihin. Tässä nykyinen kokoonpano.
IMG_2965.JPG
Otin mukaan ihan kropparasvankin, sillä tämä La Roche-Posayn geelimäinen vartalovoide on ihan paras talviselle kuivalle iholle. Se ei ole sellainen normaalisti kuivalle iholle tarkoitettu todella rasvamainen voide, joka ei meinaa millään imeytyä, päinvastoin! Silti voide hoitaa todella hyvin kuivaa ihoa.

Biotherm Purefect Skin antibakteerinen puhdistusvaahto on nyt käytössä oleva ihon puhdistusaine, joka on noussut ihan ykköseksi! Tämä puhdistaa todella hyvin ihon meikistä, joka on todella tärkeää varsinkin nyt, kun iho-ongelmien takia olen joutunut käyttämään hieman paksumpaa meikkiä :/ Tämän jälkeen kasvovettä käyttäessä ei vanulappuun jää melkeimpä laisinkaan meikkiä.

KIEHL´S Dark spot solution on taas seerumi pesun jälkeen, ennen yö- / päivävoidetta. Sen pitäisi tasoittaa ihon väriä, jota efektiä todella tarvitsen ihooni. Epäpuhtaudet ovat ikäväkseni jättäneet arpensa, joten kaikki keinot on nyt käytettävä niiden tasoittamiseen.

Estée Lauder Advanced Night Repair on käytössä nimensä mukaisesti öisin. Laitan sitä tuon KIEHL´S seerumin päälle ikäänkuin yövoiteeksi. 

Estée Lauder Idealist on taas ennen päivävoidetta levitettävä ihoa tasoittava seerumi (ei mikään hoitovoide, vaan tasoittaa ihon väriä ja antaa hehkua).

Päivävoide jäikin nyt näköjään pois kuvasta, mutta tällä hetkellä olen käyttänyt Foreverin R3 voidetta, jossa myöskin pitäisi olla ihoa uudistavia ainesosia niiden samaisten pirulaisten arpien hoitoon.

Biotherm Aquasource on laiskan ihmisen silmänympärysvoide! En voi sietää tämän kaiken voiteilla lotraamisen jälkeen vielä silmänympärysvoiteen taputtelua, joten tällä saan voiteen levitettyä suoraan tuubista ja nuo alla olevassa kuvassa näkyvät pallerot taas viilentävät ihanasti ihoa.
IMG_2976.JPG
IMG_2969.JPG


Käytkö kosmetologilla tai mitkä sinusta on sinulla ne suurimmat haasteet kauneudenhoidossasi ?

Kyllä käyn, nyt pidin kyllä edellisen hoitojaksoni jälkeen vähän taukoa. Tuntuu, että iho ei noista hoidoista mitenkään kovin paljoa parane, päinvastoin. Nyt minun piti mennä muutama viikko sitten taas hoitoon, mutta ikäväkseni olin juuri silloin kuumeessa :/ Suurimmat haasteet on ehdottomasti tämän ongelmaihon hoito. Myöskin huono ruokavalio näkyy heti ihossa (kröhöm kuten esimerkiksi joulun herkutteluiden jälkeen).
---
My skin care routines.