Olen todella tarkka hampaideni suhteen. Kun näin ensimmäisen "plakkitunneli" mainoksen, ensimmäisenä mieleeni tuli, että haluan myös tuollaiseen ;D Lomani aikana olisi ollut mahdollisuus sellaiseen päästä, mutta tosiaan olin tuolloin Sveitsin kauniissa maisemissa. Onnekseni minulle kuitenkin lähetettiin Braunin uusin Oral-B Black 7000 sähköhammasharja, jossa yhdistyy hampaiden hoito sekä kaunis design.


Desktop11.jpg
Harjan lisäksi tuossa on langaton Smart Guide, jonka avulla voi harjata eri ohjelmilla. Se esim ilmoittaa jos painaa liian lujaa (minulle hyvä ominaisuus!). Toki myös plussaa, että nyt saatiin kylppäriin kauan kaivattu kello ;)
IMG_2078.JPG
Perus pesuohjelma on kaksi minuuttia ja oli ilo huomata, että ensimmäisellä testikerralla aika loppui minusta kesken ;) Eli normaalisti harjaan aina pidempään, mutta enpä ole aikaa koskaan toimenpiteestä ottanut. Nyt olenkin siis käyttänyt plus ohjelmaa, joka minuutin pidempi kokonaisuudessaan. Pitää vielä testata myös mm hellää pesua sekä valkaisevaa pesua (kaikenkaikkiaan 6 eri puhdistusasetusta). Harjapaketissa oli mukana erilaisia harjapäitä eri ohjelmille.
IMG_2080.JPG
Yllä Smart Guidessa perusohjelman ikoni.

Sain myös hammastahnoja, en taidakkaan olla aiemmin huomannut, että Oral-B:llä on omia tahnojakin! Näiden avulla voin taas huolehtia hampaistani entistä paremmin :)
IMG_2083.JPG
Desktop10-001.jpg

 
Meinasi melkein unohtua, kun niin innoissani postausta aamulla julkaisin, että saan myös arpoa teille yhdelle tämän super sähköhammasharjan!! Vanhaan tuttuun tapaan voit osallistua jättämällä palautteen / postaustoiveen koskien blogiani sekä meilisi kommenttiboksiin!

Arvonta päättyy perjantaina 25.10 klo 17.00, eli viikko aikaa osallistua :) 


---
New Oral-B Black 7000 from Braun.