Blogikliseitä on monia, mutta yksi taitaa olla tämän iltani mukainen; Macaronseja ja kuohujuomaa ;) Haha, en vaan saa näistä herkullisista pikku herkuista tarpeekseni! Kotimatkalla ostin Zürichin kentän Sprunglin myymälästä pikkuisen paketin heidän herkullisia Luxemburgerleita, jotka olivat täydellistä lentoevästä. Telkkarissa pyörii Vain Elämää ja ilta ei voisi olla parempi.

Blogien ihana puoli on mielestäni näiden arkisten pienien asioiden esiintuonti ja se, että niistä todella oppii nauttimaan. Toki voisin kirjoittaa tänne myös illastani näin; ajoin töistä postin kautta kotiin Huntereissani, joilla oli vaikea ajaa. Koiralenkille puin liian vähän vaatteita ja reiteni jäätyivät täysin. Jouduin tiskaamaan, sillä kattila ei mahtunut astianpesukoneeseen. Söin sohvapöydän ääressä lattialla istuen mikrossa lämmitettyä siskonmakkarakeittoa ja toivoin, että olisin viitsinyt siivota ruokapöydälle tilaa. Sen jälkeen suihkun kautta kotisohvalle ahmimaan herkkuja.

Haha, kumpi kuvailuista on mieluisempi? ;D

Jokatapauksessa parempaa perjantaita en toivoisi! 

Desktop14.jpg
IMG_2144.JPG
IMG_2143.JPG


---
My kind of Friday tonight.