Tänään aamulla mittari oli jo melkein miinuksen puolella, joten vetäisin päälle lämpöisemmän takin. Uutukaiseni Zarasta, joka on kiltisti odottanut eteisessä käyttöönpääsyä jo useamman viikon.

Muutama asuun liittymätön juttu; saatan tempaista päälle sanavahvistuksen kommentointiin, jos roskapostittajat eivät pian jätä blogiani rauhaan (joudun poistamaan päivittäin satoja "mainoskommentteja" ja alkaa hiljalleen tympimään). Toinen ilmoitusluontoinen asia blogiin liittyen, en tiedä huomasivatko jo tarkkasilmäisimmät mainosten vähentyneen, mutta lopetin Indiedays VIP jäsenyyden / yhteistyön. Joten jatkossa ihan itse valitsen mainokseni itsenäisenä pikku bloggaajana :)


IMG_1654.JPG
 //Jacket Zara // Bag Mulberry // Shoes BilliBi // (Dress Vince Camuto) //


---
It was so cold this morning that I wore my new jacket from Zara.