Moikka! Varmaan näkynyt täällä blogissakin, että viimeaikoina inspiraatio on ollut kateissa. Haluaisin niin paljon enemmän tältä rakkaalta harrastukseltani, mutta tunnit kellossa ei yksinkertaisesti riitä. Monet saattavat luulla, että blogin ylläpito ei paljoa vaadi, mutta esimerkiksi kivojen (ja omaankin silmään kelpaavien) asukuvien otto sekä kuvien julkaisu vie useita tunteja. Sama pätee mihin tahansa, jos haluat itse ottaa laadukkaat kuvat ja saada ne blogiin asti. Usein saatat tuhrata monta tuntia aikaa kuvien ottoon ja vasta koneella huomata kaikkien olevan täysin pieleen menneitä. Tuntuuko turhalta!? Varsinkin jos vapaa-aikana olisi kiva myös viettää laatuaikaa koiran, poikaystävän, tai muiden rakkaiden kanssa, mutta tyttö istuukin nenä kiinni kamerassa ja läppärissä lähes a i n a.

Olen paljon yrittänyt panostaa viimeaikoina kuvaustaitoihini, sillä ilman hyviä kuvia en itse tai ei varmasti muutkaan jaksa täällä käydä. Kuitenkaan en saa aikaiseksi haluamaani lopputulosta. Tämä siis vaatii vielä niin paljon paneutumista valokuvauksen saloihin, ettei tosikaan. Nyt stressaa jo sekin, että pian eletään taas pimeää vuodenaikaa, jolloin sen muutaman tunnin, kun luonnonvaloa riittäisi valokuvaamiseen, istun toimistolla siellä ihan oikeissa töissäni. 

No se riittäköön tästä aiheesta, kiitos sinulle jo etukäteen jos pysyt täällä matkassa myös näinä hetkinä, kun bloggaajan inspiraatio on kateissa ja blogin sisältö heikompaa.

Postaustoiveita saa toki esittää, niiden toteuttaminen voi olla jopa normaalia nopeampaa näiden hetkien alla, jolloin inspiraatio täysin kateissa ;)

IMG_1305.JPG
Me & My serious face ;D


---
I don´t feel inspired as you can probably see from the latest posts. There isn´t just enough time to upkeep this blog the way I would want to. I´m trying to be better blogger and always upgrade myself but sometimes you just don't´n have enough time and feel inspired. So thank you for reading even though the quality isn´t always that good.