Muistatte varmasti taisteluni ihoni kanssa? Noh, seuraava niksi on taas otettu käyttöön. Kuulin ystävältäni Aloe Verasta ja samantien aloinkin googlailemaan tuotetietoa. Aloe Vera juoma auttaa monilla myös ihon kuntoon, joten pakkohan minunkin oli tätä alkaa kokeilemaan. Aloe veran vaikutuksia kuvaillaan näin; "Vahvistaa suoliston limakalvoja ja auttaa kehoa säilyttämään luonnollisen puolustuskykynsä. Parantaa vitamiinien ja antioksidanttien saantia ravinnosta ja ehkäisee happovaivoja. Vaikuttaa myös suoliston mikroeliöstöön niin, että proteiinin saanti helpottuu." (www.foreverliving.com)

IMG_1553.JPG
Olen aikaisemmin kokeillut Aloe Veraa ihan "au naturel" ja maku ei todella ollut hyvä (vaikkakin sekin parempi, kuin esim MSM jauhe!). Nyt kuitenkin aloitin juomaan tätä Persikan makuista Foreverin Aloe Veraa, joka on todella herkullista. Persikan makuinen aloe vera -juoma on ihana aloitus aamulle. Otan sitä shottilasillisen aina aamuisin tyhjään mahaan, enkä enää ilman osaisi olla :)
IMG_1562.JPG
Nyt muutaman viikon käyttäneenä huomaan olevan paljon energisempi ja toki myös vatsan suhteen on eron huomannut. Ihoa varten annankin aineelle vielä armonaikaa, sillä muutamassa viikossa harvoin edes lääkkeet ehtivät vaikuttaa, saatika luonnontuotteet ;) Kuitenkin pientä kuulautta olen huomannut, mutta mitään ihmeitä vielä ainakaan ei ole tapahtunut. Lähinnä juurikin energiat ovat olleet ihan pilvissä tämän myötä!
Desktop11.jpg

Olen tosiaan nyt käyttänyt Forever merkkistä Aloe Veraa ja makuna tämä persikka. Koiralle ajattelin kokeilla maustamatonta tavaraa, sillä tätä voi tosiaan myös lemmikeille antaa. Koiralla iho on melko kuiva, joten katsotaan josko aineesta olisi pikkuisellekin hyötyä.

Voin raportoida taas myöhemmin lisää, kunhan olen hieman pidemmän aikaa ainetta testaillut. Todella toivon tästä löytyvän avun pirteyden sekä vatsan hyvinvoinnin lisäksi myös ihooni!
---
I´ve been testing aloe vera for my skin, just one shot in the morning and I already feel so much energetic!