Tuli viikonloppuvapaa blogista, sillä oltiin juhlimassa pikkuserkkuni häitä kauniissa maisemissa. Samalla alkoi ideat pursuilla omiin häihin, josta varmasti lisää hääblogini puolella.

20130811-163702.jpg
// Sunday outfit: Shorts H&M // Shirt Ralph Lauren // Sunnies RayBan // Watch Michael Kors //

Olen ollut hieman umpikujassa tämän blogini suhteen aiheiden kanssa. Lifestyle blogina aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, mutta silti välillä alkaa pohtimaan mihin panostaisi enemmän.

Mikään pelkkä tyyliblogi tästä ei koskaan tule, sillä en todella ole mikään fashionista. Mielestäni on kuitenkin kiva katsella ihan tavallisten ihmisten asukuvia muiden blogeista, joten siitä syystä olen niitä tännekin ottanut. Taustana vielä se, että teen melko tavallista työtä 9-17, joten aika ei vain riitä asukuvien ottamiseen (eikä ketään kiinnosta katsella sitä samaa mustaa jakkua pitkään). Meidän töihin ei myöskään voi mennä vaikkapa nahkashortseissa ja 10cm koroissa, vaikka tuollaiset asut saattaisivat asukuvissa kivalta näyttääkin ;D haha

No sisustusjuttuja rakastan yli kaiken, joten niitä tulee jatkossakin olemaan. Nyt vain siis pohtimaan missä määrin mitäkin aihetta käsittelisi.

Olisi kiva kuulla, että mitä juuri sinä toivoisit täällä näkeväsi? Mitä juttuja on kiva lukea ja mistä minun ei ehdottomasti kannattaisi jatkossa postailla?


Kiitos jo etukäteen hirmuisesti jos kirjoitat mielipiteesi kommenttiboksiin!


---
Just asking your opinion about my blog.