Eilen kävin tutustumassa Hyvinkään asuntomessuihin ja siellä hurahtikin lähes koko päivä :) Otin kuvia todella paljon, jotka jaan vähän osiin, jottei tule kerralla hirmuista kuvapläjäystä. 

Asuntomessuista noin yleisesti jäi mieleen todella hyvin järjestetyt messut. Mentiin autolla ja parkkialueelle oli perillä hyvät opastukset. Parkkialueelta hypättiin messubussiin (kuuluu parkin hintaan), joka vei meidät suoraan messualueen eteen. Bussissa kerrottiin samalla Hyvinkäästä kivoja tarinoita, joita oli hauska kuunnella.

Messualue oli jaettu osiin ja onneksemme oli vähän sateinen päivä, eikä ihmisiä ollut ainakaan ruuhkiksi asti liikkeellä. Itseasiassa seuraavaksi esittelyssä oleva lempikohteeni taisi olla ainoa, jossa joutui vähän jonottelemaan enemmän.

Messujen lempikohde siis nro 8 "Talvipalatsi", joiden kuvat nähtyänne ei tule varmaankaan epäselväksi miksi kohteesta niin pidin (kröhöm, Tine K) :D

IMG_0094.jpg
Kyllä taas tuli selväksi, että puutalot mielyttää silmääni enemmän ;) Tosin asuntoon sisään en nyt heti olisi valitsemassa puupanelointia, tulee vähän mökkifiilis.
IMG_0109.jpg
 Ihanat Tine K:n tyynyt.
IMG_0111.jpg
IMG_0112.jpg
Muhkea ihana petaus ja nuo pellavalakanat <3
IMG_0114.jpg
 Rakkauteni betoni oli monessa paikassa esillä tässä kodissa.
IMG_0115.jpg
 Marokko henkinen tarjotin.
IMG_0118.jpg
 Tässä kuvassa näkyvä oliivipuu taas muistutti minua oman puun huonosta kohtalosta ;D 
IMG_0121.jpg
 Meilläkin valkoisena oleva Tine K:n valaisin kitin sävyssä näytti upealta!
IMG_0123.jpg
 Pöytä on täyttä rakkautta!! Miksi en ole itse näitä Perobassa nähnyt??
IMG_0129.jpg
 En ole koskaan syttynyt tälle puukuviolle keittiön kaapeissa, mutta tässä vaaleassa sävyssä voisin tuon jopa huoliakin ;)IMG_0322.jpg
IMG_0127.jpg
IMG_0318.jpg
IMG_0320.jpg
 Betonipenkit + Betonivalaisin + Bambupöytä + Pellava laskosverhot = <3


Mitäs te pidätte lempikohteestani?


---
My favorite house @ Housing Fair Finland.