Joku teistä saattaa vielä muistaa, kun esittelin täällä makuuhuoneeseemme asentamaamme tankoa. Tankohan asennettiin syystä, että poikaystävän vaatteita ei enää löytyisi ruokapöydän tuoleilta ym. Eli hän voisi heivata vaatteensa tuolle tangolle, jossa ne eivät häiritsisi silmää. 

Noh, viimeaikoina vaatteita on silti löytynyt kaikkialta muualta, paitsi tangolta. Nyt asiaa helpottaakseni ostin vielä Granitista tuollaisia isoja S-koukkuja, jonka jälkeen vaatteiden ripustaminen on vieläkin helpompaa.

Minusta on mukavaa, vaikka siisteydestä pidänkin, että koti näyttää myös asutulta. Siispä vaatteet tuolla muuten vaaleassa makuuhuoneessa sopivat oikein hyvin sisutukseenkin :)

20130728-1159012.jpg
IMG_0062.jpg
IMG_0066.jpg
// S-koukut Granit // Tanko Ikea //

---
Does your man leave clothes all over the place? This is your solution! 
If it´s easy to hang, even guys will do it ;D