Eilen hemmoteltiin itseämme oikein kunnolla ajan kanssa kokatulla illallisella. Tai no, poikaystävä kokkasi ja itse kävin sillävälin kukkaostoksilla ym ;) Kylläpä oli muuten nälkä jo illalla, kun käytiin päivällä 8km lenkillä. Olin aika hapoilla, kun yritin pysyä tuon toisen perässä (jep, rapakunnossa).

Minullahan silloin reilu vuosi sitten sanoi lonkka poks ja vasta nyt keväällä uskaltauduin ensimmäisille lenkeille. Olen ottanut todella varovasti ja juossut vain n.5km lenkkejä. Huomasin heti, kun tehtiin hieman pidempi lenkki, että lonkka (ja myös toinen polvi) alkoi vihoittelemaan :/ Ei tässä näköjään mitään maratoonaria minusta enää tule ;D

IMG_0048.jpg
IMG_0045.jpg
IMG_0052.jpg
"Everyone needs a plan B" :D Ihan paras punkku!
IMG_0053.jpg
20130728-115901.jpg
IMG_0078.jpg

Näillä eväillä jaksoi silittää vielä illalla verhot. Olen aina ihaillut, kuinka joissain blogeissa on silittämisestäkin saatu kauniita kuvia ja romantisoitu ajatus.. Itsehän en voi sietää silittämistä ja vaikka kuinka yrittäisin virittäytyä kunnon kodinhoitajafiilikseen, niin ei vain toimi ;D

Silittäminen ei vain ole minun juttu.

---
My boyfriend made us dinner last night. Delicious Indian food!
Gotta love a man who can cook <3