Yksi aamu matkallamme hypättiin heti aamusta aikaisin jo taksiin ja hurautettiin Century 21 alennustaivaaseen ostoksille. Siellä aika vierähtikin jo yli puoleen päivään ja sieltä lähdettiin isot kassit kädessä kävelemään WTC:n "raunioille".

Century 21 sijaitsee osoitteessa 22 Cortlandt St ja WTC ihan siinä kulman takana. Rakas matkanjohtaja-ystäväni oli suunnitellut meille nämä päivät niin hyvin, että minä vain nautin kerrankin pelkän mukanatulijan roolissa :)
SAM_7519.JPG
SAM_7528.JPG
Uusi talo rakentuu jo raunioille.
SAM_7535.JPG
WTC:ltä jatkettiin alas saakka Battery Parkiin nauttimaan ihanasta säästä (+27) :) Battery Parkista näkee myös kaukaa Vapaudenpatsaan, joka sai tällä kertaa meille riittää. 
SAM_7550.jpg
Väsynyt shoppailija lepää oman ostoskassinsa päällä ;)
SAM_7552.JPG
Piti vaihtaa ohuempi paita päälle (tuo ihana kukkapaitani oli siis löytö Century 21:stä), sillä neule oli melko lämmin noissa helteissä! Tuosta puistosta mentiin suoraan viereiseen Starbucksiin jäälatteja juomaan. Noilla helteillä ei ole myöskään toivoakaan pitää hiuksiani auki, saisin lämpöhalvauksen :D
SAM_7555.JPG
Suosittelen kaikkia shoppailumatkalle lähteviä ottamaan olan yli laitettavan laukun, sillä se helpottaa elämää paljon.
SAM_7572.JPG
Tyylikäs setä pääsi kuvaan :D haha, tuosta oli ihan mahdotonta saada kuvaa ilman jonkun nassua!
SAM_7575.jpg
SAM_7582.JPG
Tuolla ranta-alueella oli muuten vieläkin nähtävissä Sandyn aiheuttamia tuhoja.. Monet kivijaloissa olevat liikkeet olivat kiinni, sillä tulva oli tuhonnut ne aikalailla.
SAM_7591.JPG
Brooklyn Bridge
SAM_7592.JPG


Käveltiin tuolla vielä hetki, kunnes näin yhdellä naisella jotain, joka oli "pakko saada". Hypättiin samantien taksiin ja suhattiin Broadwayn ja Prince Streetin risteykseen ;D Ostoksen esittelen myöhemmin!