Viime lauantaina käytiin kannustamassa super sissi ystäväämme, kuka tarpoi HCR:n mielettömällä tahdonvoimalla! Ilma oli super lämmin ja oli hauska käydä katsomassa juoksijoita. Hauskaa kyllä oli, ettei yhdelläkään juoksijalla ollut hymyä kasvoilla ;D Suomi on suorittaja kansaa!

SAM_8484.jpg
Vaarinpaita päällä tyylikkäänä :D (PS. Odotan jo ensi maanantaita, kun pääsen kampaajalleni siistimään tätä hiuspehkoa! En edes jaksa enää laittaa tätä mitenkään).
SAM_8480.JPG
 Nämä ihanuudet pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön, ostettu siis reissusta.
SAM_8483.JPG
Ballerinat myös reissusta.
SAM_8487.jpg

Tällä kertaa matkustin takapenkillä hieman söpömmässä seurassa ❤ Meillä olikin hauskaa, toinen sylki tuttia pois suusta ja odotti hymyssä suin, että se laitetaan takaisin ;)Oliko teistä kukaan juoksemassa / katsomassa lauantaina HCR:tä?