Moni oli kysellyt minulta tarkempia matkapostauksia, joten ajattelin kirjoitella siis mahdollisimman tarkasti jutuista. Kyselkää ihmeessä lisää jos tulee mieleen ja myös kaikkiin matkan aikana tulleisiin kommentteihin vastailen viimeistään huomenna.

SAM_7232.JPG
Lento sujui mukavasti, meillä oli finskin suorat lennot. Lentoaika oli n 8h.
SAM_7231.JPG
Kun lentoasemalta kävelee ulos alkaa heti autokuskit hätyyttelemään kyytien kanssa. Mustat autot ovat normitaksia kalliimpia ja niitä ei moni suosittele käytettävän. Tavallisen taksin saat tolpalta, kun kävelet vain suojatien yli ja pitkästä jonosta huolimatta saa taksin nopeasti. Heillä on kiinteä taksa minne tahansa keskustaa, 52+tippi (muistaakseni). Tippi takseille oli n 15%.


Hotellimme The New Yorkerimp?type(inv)g(11769638)a(2042464)* sijaitsi Midtownissa, (8th Av & W 34th Street). Huone oli pieni, mutta juuri sopiva meille :)      
SAM_7237.JPG
Tehtiin Bed Bug tarkastus heti huoneeseen päästyämme sekä emme säilyttäneet laukkuja maassa matkan aikana laisinkaan.
SAM_7240.JPG
Huoneemme sijaitsi 25 kerroksessa ja emme saaneet näkymää The Empire State Buildingille pyynnöstä huolimatta. Itseasiassa hotelli ei vastannut laisinkaan meiliin, jonka sinne lähetin ennen matkaamme (pikku miinus).
SAM_7241.jpg
Hotellin alakerrassa sijaitsi ihana Tick Tock Diner ja vastapäätä oli mm. TGI Fridays, mäkki ja Starbucks.
SAM_7244.jpg
Myös Macy´s ja kolmikerroksinen VS olivat aivan lähellä. Times Square oli myös melko lähellä turistipäiviä varten ;)
SAM_7246.JPG

Sijainti oli siis todella hyvä, päästiin kävellen vaikka minne ja taksilla ajeltiin aina pidemmät matkat.

Plussaa siis sijainnista ja lähialueen palveluista. Neljästä tähdestä huolimatta oli hotelli selkeästi vähän vanha, mutta siisti kyllä! Huoneessamme ei ollut tallelokeroa, mutta saatiin sellainen aulasta. Laukkujen jätöstä hotellin säilytykseen lähtiessä chekkauksen jälkeen piti maksaa, mitä ei aiemmin ole missään hotellissa tullut vastaan. Henkilökunta oli kuitenkin mukavaa ja concierce auttoi meitä ravintolan varmistuksen suhteen yms.


Seuraavalla NYC reissulla haluan ehdottomasti hotellin kyllä Village-Soho-Chelsea alueelta, joka oli ehdottomasti lempialuettani NYCissä!