Chelsea Marketilta jatkettiin matkaa viereiselle High Linelle.

SAM_7460.jpg

High Line on vanha Rautatielinja, joka on muutettu julkiseksi puistoksi Manhattanin West Sidella. Sen omistaa New Yorkin kaupunki ja sitä huoltaa "Friends of High Line", joka on perustettu vuonna 1999. Puiston reitti kulkee Meatpacking Districtiltä West Chelsean kautta Hell's Kitcheniin.

SAM_7463.JPG
Vanhoja raiteita on jätetty istutusten sekaan.
SAM_7467.JPG
Takana Meatpacking District.
SAM_7470.JPG
SAM_7473.JPG
 High Linen vieressä oli myös "The DVF store", eli The Citystä monille tuttu paikka ;)SAM_7465.JPG
SAM_7459.JPG
Myös muita ihania liikkeitä; kuten Tory Burch.
SAM_7474.jpg


Siellä oli muutama teistä lähdössä tuonne reissuun, joten High Line kannattaa ehdottomasti lisätä visiittilistalle, jos se ei siellä vielä ollut. Varsinkin nyt lämpöisempään aikaan voi olla ihanaa esim. hakea viereisestä Chelsea Marketista evästä ja nauttia herkuista High Linen penkeillä :)


Onko kukaan muu siellä ihastunut High Lineen? Jos olisi ollut hieman lämpöisempi päivä, niin siellä olisi mielellään viettänyt aikaa istuskellen kauemminkin.