Ostin viime viikonloppuna Hennesiltä farkkupaidan, jota en todella olisi uskonut koskaan kaapeistani löytyvän ;) Se piti kuitenkin saada työkelpoiseksi, joten yhdistin sen Zaran hameeseen.

IMG_9839.JPG
IMG_9833.jpg


Täällä pakkailen parhaillaan kämppää kasaan putkirempan alta. Sain muuten palautetta, että postailen liikaa kylpyhuoneista ;) Blogihan on riipaisu elämästäni ja ikävä kyllä putkiremppa on nyt aika päällimmäisenä mielessä tässä.. Ainoa asia, joka putkiremontissa on positiivista on juurikin se uusi kylpyhuone, joten siitä ikävä kyllä tulee nyt unelmoitua :)


Minäkin olen vain ihminen ja ikävä kyllä kaikkia en pysty mielyttämään. Macissä löytyy ainakin punainen pallo ylävasemmalta, millä tämänkin blogin saa kätevästi kiinni jos tuntuu, ettei blogini sisältö kiinnosta ;) Täällä kovasti yritän pitää blogiakin yllä henkilökohtaisista kiireistä huolimatta.


Positiivista viikonloppua sinne kaikille ❤