Kirjoitin täällä ihostani  ja olen ollut tosi kiitollinen siitä, kuinka paljon olette postaukseen kommentoineet. Taistelu paremman ihon puolesta siis jatkuu ja seuraavana olisi tarkoitus kokeilla iholle timanttihiontaa.

Lupasin kirjoittaa lisää ihojuttuja sitä myötä, kun vain asia etenee ja nyt taas ollaan päästy pieni askel eteenpäin. Kävin taas konsultoimassa ihostani, tällä kertaa kosmetologia sekä ihohoitajaa.

Sain kuulla, että olen tainnut "ylihoitaa" ihoani ja näin vain pahentanut tilannetta. Aika helpotus toisaalta kuulla tuonkaltaista, sillä kaikki lääkärit ja kosmetologit keitä olen tähän mennessä konsultoinut, ovat vain tyrkyttäneet entistä rajumpia hoitoja ja voiteita. En ole vielä kertaakaan kuullut mistään, että jätä ihosi hetkeksi "rauhaan" :)

Kuulemma kyseessä ei ole akne, vaan muu ihon epäpuhtaus. Nyt siis lähdetään yrittämään puhdistaa sekä kirkastaa ihoani timanttihionnalla.

Timanttihionnasta kerrotaan lyhyesti täällä näin:

"Mikrohiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkiutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Suositellaan valmistavana hoitona kaikille kasvojen alueen laser- ja laitehoidoille."

Videolla hoitoa:


Onko täällä kellään kokemusta timanttihionnasta?