Maanantaina kävin nyt siis innosta pinkeänä ensimmäisessä timanttihionnassani Siluetti Spassa.

Kuvankaappaus+2013-2-26+kello+21.03.47.p
Siluetti Spa sijaitsee Espalla (Pohjoisesplanadi 35, 6. krs), joten sinne on todella helppo mennä. Aulassa odottaa aina ihanat hymyilevät naiset sinua vastassa. 
IMG_9803.jpg
Minut ohjattiin heti tultuani tunnelmalliseen pukuhuoneeseen.
Kuvankaappaus+2013-2-26+kello+21.04.17.p
Pukuhuoneet ovat kauniit ja harmoniset, pääsee heti ihanaan "spa-fiilikseen". Itselläni tämä iho on todellinen murheenkryyni, joten on ihanaa, kun spa ympäristö saa olon rennoksi sekä mukavaksi.
Kuvankaappaus+2013-2-26+kello+21.04.35.p
 Pukuhuoneessa sain vaihdettua ylleni kylpytakin, joka päällä oli mukavaa odotella hoidon alkua.
IMG_9806.jpg
 Hoito suoritettiin rauhallisessa huoneessa ihanan lämpöisellä pedillä maaten, pyyhkeisiin käärittynä. Ennen hoitoa sain vettä sekä todella hyvää spa -juomaa
(ensi kerralla pitää vain muistaa juoda koko kuppi tyhjäksi, nam).
Kuvankaappaus+2013-2-26+kello+21.05.38.p
Timanttihionta on siis lyhykäisyydessään tätä:

 "Siluetti Diamond Peel − kirkastava mikrohionta 60 min
Mikrohiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkiutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Suositellaan valmistavana hoitona kaikille kasvojen alueen laser- ja laitehoidoille. "
Kuvankaappaus+2013-2-26+kello+21.06.18.p
 Hoito alkoi ihon puhdistuksella ennen laitehoidon alkua ja pakko sanoa, että kivuliaissa ihonpuhdistuksissa käyneenä olin ensin vähän peloissani, että sattuuko tämäkin hoito.

Hoito ei kuitenkaan sattunut laisinkaan, päinvastoin! Rentouduin täysin, vaikka kasvojani hoidettiin tehokkaasti. Laite tuntui vähän, kuin kasvoja olisi "imuroitu" ;) Eikä ihme, sillä hoito perustuu juurikin alipaineeseen, joka ymmärtääkseni saa epäpuhtauksia pintaan. Timanttipäät taas hiovat ihoa, jotta iholta saataisin kuollut pinta pois.
IMG_9812.JPG
Laitteella "imuroidaan" ja hiotaan kasvojen lisäksi sekä kaula, että decoltee. Hionnan jälkeen iholle levitettiin kosteuttava seerumi, jota kuulemma minulle joutui hieman lisäilemään, sillä ihoni imaisi ensimmäisen kerroksen nopeasti. Seerumin imeytyessä, kasvoillani oli jonkinmoinen "naamio" tms ja samalla sain nauttia taivaallisesta niskojen hieronnasta (kruunasi koko hoidon!)

Huom, en varmasti osaa "ammattimaisesti" kuvailla hoitoa, mutta jos teille tulee lisäkysymyksiä niin voin kysellä niitä ensi hoitokerralla :)
IMG_9805.JPG
Ihana hoidon suorittava kosmetologini Eva oli maailman mukavin ja herttaisin!

Olen kokenut kosmetologeja, ketkä heti alkavat kertomaan, että ai kauhea tätä sinun ihosi kuntoa yms, joten sekin on iso asia, että minkälainen ihminen siellä on sinua hoitamassa.

Eva oli onneksi ihan super!
IMG_9815.jpg
Sain vielä kotiin tehohoidoksi tämän Pevonian seerumin, jota levitän kasvoille aina puhdistuksen jälkeen. Seerumin on tarkoitus kosteuttaa ihoa nyt hionnan jälkeen ja sen imeytymisnopeudesta päätellen iho todella tarvitsee kosteutusta! 
Kasvoille käytän muuten Medicalian tuotteita, joista kirjoitin täällä.

 Pevonian tuotteista lisää täällä.
IMG_9820.jpg
Osa kuvista on lainattu Siluetin sivuilta.

No, teitä varmasti kiinnostaa ihon kunto hoidon jälkeen? 

Huomasin tiistai aamuna, että ihon pintaan oli noussut muutamia epäpuhtauksia. Tämähän onneksi vain tarkoittaa sitä, että hoito alkaa toimimaan. Ihoa on myös hieman kutittanut, mutta ei mienkään häiritsevästi. Ihon pinnasta on lähtenyt selkeästi kuollutta ihoa, jonka nimittäin ennen näin aivan liiankin hyvin suihkusta tullessa. Nyt ensimmäisen hoidon jälkeen ihon pinta on selvästi kirkkaampi.

Parasta hoidossa on se, että sieltä ei tarvitse lähteä kasvot punaisina. Myöskään seuraavana päivänä iho ei näytä "tongitulta", niinkuin monien muiden kokeilemieni hoitojen jälkeen.

Summa summarum; en malta odottaa jo seuraavaa hoitokertaa! 

Täydellinen iho, täältä tullaan ;)