Muutamia kuvia viikonlopulta.

blogger-image-102983087.jpg
Lauantaina herätys tähän pikku kaverin möyrimiseen. Muru tykkää tulla herättyään hetkeksi peiton alle lämpöiseen ennenkuin nälkä kasvaa liian suureksi ja mamma häädetään sängystä ruokkimaan herkkupapanoita ;) Ruoan jälkeen onkin sitten aina aamuleikkien aika.
blogger-image-710817452.jpg
Going for that perfect skin!
blogger-image-1220556766.jpg
Kone päälle ja aamupala kahvineen nassuun. Sitten koira ulkoilemaan, jonka jälkeen takaisin sohvan uumeniin.
blogger-image--151380155.jpg
HotPilates tunnille ystävän kanssa (vitsit rakastuin lajiin!!!!) pakko päästä uudelleen!
Pilateksen jälkeen tehtiin samaisen ystävän kanssa herkku kanasalaattia ja katsottiin Sinkkuelämää sekä toki illan Putous. Myös ESTA hakemukset täytettiin, sillä reilu kk enää meidän NYCin reissuun, jippiajeijj!!
blogger-image-1869179813.jpg
Sunnuntaina suunnattiin heti aamusta jonottamaan Jäähallille kirppispöytää, joka saatiin toista tuntia kestäneen jonotuksen jälkeen moooonen viikon päähän :/ Huih, kuinka huono systeemi heillä voikaan olla! Kirppispöydän varauksen jälkeen hurautettiin keskustaan salaatille ja kaffelle sekä vähän shoppailemaan. Löysin söpön sydänsormuksen sekä ballerinat aurinkoisempia säitä odottelemaan.

Kotiin päästyäni käytiin vielä "naapurini" kanssa 1,5h kävelyllä upeassa auringonpaisteessa ja nyt löhöilen taas sohvalla Pilateksesta kipeitä lihaksiani lepuuttaen :)Mites siellä on viikonloppu sujunut?