Kuvia eiliseltä matkalta. Kävi niin ihanasti, että Finnairin lento oli myöhässä ja odoteltiin koiran kanssa sitten 5h kentällä :/ Loppujenlopuksi olin vasta 3.30 yöllä nukkumassa ja herätys töihin pirisi jo 7.00! Tämä töihinpaluu sujui siis aika silmät ristissä, mutta ihanan ystäväni sanoin; täytyyhän sitä mennä takaisin töihin tienaamaan seuraavaa lomaa varten ;) So True!!

blogger-image-144868876.jpg
Poikaystävä ehti onneksi juomaan kaffet meidän kanssa ennenkuin lähti ajamaan takaisin kotiin.
blogger-image--2039552109.jpg
Minun vakio latte on Vanilla, nammm
blogger-image--2096487129.jpg
Sentään Finnair tarjosi ruoat odottelijoille, joten suuntasin koiran kanssa ainoaan ennen turvatarkastusta olevaan ravintolaan. Ravintola oli aika tyyris ja ei niin herkkua ;D Haha perus lentokenttäravintola!

Olisi kyllä ollut mukavaa, että heti edellisen lennon ongelmien tietoon tullessa Finnair olisi ilmoittanut meille matkustajille. Koiran kanssa olisi ollut kivempi odotella vähän eläinystävällisemmissä maisemissa :/ Sain tekstiviestin Finnairilta lennon myöhästymisestä vasta check-innin jälkeen! Vaikka ongelma oli tällöin ollut tiedossa jo useita tunteja! Loppu hyvin kaikki hyvin kuitenkin.
blogger-image--590856116.jpg
No muru oli tietty mukana ruokailemassa :)
blogger-image-1200288422.jpg
Fried Rise with Chicken (Thaimaassa tämä on aina ollut 100 kertaa parempaa sekä toki halvempaa!)
blogger-image--50732966.jpg
Pikku peipi ajeli tuossa kärryn nokalla kassissaan ;D Haha, sai kyllä huomiota osakseen!
blogger-image--886263990.jpg
Saatiin kokonainen penkkirivi itsellemme, joten paluulento sujui mukavasti väsymyksestä huolimatta.
blogger-image-2043425697.jpg
Ihanat lentoemot eivät naputtaneet, vaikka koira kurkki kassista :)

Kiitos siitä tuhannesti!
blogger-image-739800276.jpg

Ajattelin tehdä vielä erikseen postauksen koiran kanssa lentämisestä, sillä itse asiaa googlanneena en löytänyt mitään vinkkejä matkaan. Voisin siis jakaa omani, jos niistä olisi hyötyä edes jollekin :)

Nyt tämä matkalainen on niin super väsy, että menee jo yöunille!

Onko ihanempaa, kuin päästä omaan sänkyyn nukkumaan!!? No ei!