Sunnuntai oli mitä ihanin <3 Aloitin aamuni näissä tunnelmissa, sitten käytiin meidän koirakavereiden kanssa melkein tunnin kävelyllä pakkasessa (haha, meidän "aamulenkillä" siis klo 14 maissa) ;D Tuon jälkeen isäni odottelikin jo autossa minua ja suuntasimme äidin kattamaan "pre-christmas" joulupöytään, mmmm. Olin siis toivonut jouluruokia jo nyt, sillä en niitä perinteisiä tänä jouluna sitten saa lomasta johtuen. Vanhemmiltani lähdinkin vauhdilla huristelemaan deiteille ihanien blogittarien kanssa <3
2.jpg
Mukana menossa oli maailman lahjakkain valokuvaaja Cherry, keneltä lainasinkin näitä kuvia, kun minulta taas se kamera jäi kotiin ;) Keinolla millä hyvänsä houkuttelen vielä Cherryn meille hääkuvaajaksi, hih <3
4.jpg
Minä tunnettuna koirahöpönä kahmaisinkin talon kaikki kolme suloista pikku palleroa rapsutukseen <3
1.jpg
Molemmille käsille riitti kaverit.
5.jpg
Hih ja tämä yksi söpöliini jäikin varpailla rapsutettavaksi ;D
6.jpg
Katsokaa nyt noita nappisilmiä, kuinka näitä ei voisi huomioida <3 Tuolla nappisilmällä oli muuten mitä hauskimpia ilmeitä ;D


Kiitos kaunottarille kivasta illasta :)