Minulla ja Ranskalla ollut aina viha-rakkaussuhde :D Alkuun vihasin kaikkea muuta, paitsi ruokaa täällä. Nykyään olen alkanut jopa rakastamaan ränsistyneitä taloja ja ranskalaisten rentoa elämänasennetta :) Ihanaa oli tänään huomata, kuinka paljon ihmiset ottavat kontaktia (harmi, vaan kun jäätyvät samantien, kun pyydän vaihtamaan kieltä enkuksi) ;D Esimerkiksi kaikki kaupat, joissa tänään asioin, tulivat myyjät juttelemaan ja myös tervehtivät jokaista ovista sisään kävelevää. 
ranska+009.JPG
ranska+006.JPG
 Olen aina ihmetellyt, että kenellä on aikaa istuskella puistoissa, noh nyt meilläkin oli (t.eläkeläinen) =)
ranska+013.JPG
ranska+034.JPG
 Tässä puistossa ulkoillaan sitten koiran kanssa lähes koko joulukuu <3
ranska+036.JPG

Nyt mennäänkin herkuttelemaan susheilla, kivaa iltaa kaikille :)