Hihhii, tämä tyttönen on nyt super innoissaan!! Varattiin nimittäin rakkaan ystäväni (ja myös tulevan kaasoni) kanssa lennot New Yorkkiin ensi keväälle :)))) Tiedetääntiedetään, että on aikaista hehkuttaa, mutta olen vain niin innoissani tästä! Tämähän on minulle ensimmäinen kerta tuonne ja siksi en malttaisi millään odottaa matkaa! Mielelläni ottaisin NYCissä käyneiltä vastaan hotellivinkkejä tuonne!!  Varmaankin kaupungin ludeongelmien takia pitää olla joku laadukas, vähintään 4?? tähden hotelli? Yksi ystävä myös vinkkasi sivustosta, josta voi käydä tarkistamassa hotellien "tilanteen" (täällä). Tästä syystä hyväksi todetuista hotelleista vinkkejä vain kommenttiboksiin! 
80079699593704066_EFbxXVWE_f.jpg

Me ehdimme jo lennot bookkaamaan Finnairilta, mutta huomasin tässä hotelleja katsellessa, että ebookersilla on meneillään pakettimatkoille oma alekoodi, jolla saat 50e alennusta pakettimatkoista koodilla ebookersfi. (Varausaika 30.9 asti, matkustusaika 31.7.2013 saakka. Ehtona väh. 3 vrk varaus). Eli jos matkakuume on kova, niin reissuja vaan varailemaan ;) Ennen NYCiä reissaan itse kuitenkin vielä Ranskaan ainakin kaksi kertaa ja toisella kertaa viivyn siellä lähes kuukauden. Ihanaa, matkustus on niin kivaa :)


I´m super excited!! Armoton säästökuuri on muuten jo aloitettu, jotta pääsen sitten NYCissä tuhlailemaan ;)


Mainoslinkkejä