IMG_1251.JPG
 Monacoon ja Nizzaan matkattiin Cagnes sur Merista junalla, joka oli todella kätevää.
IMG_1257.JPG
 Monacon satamaa.
IMG_1258.JPG
 Kahvi oli edullista :D
IMG_1260.JPG
 Oih, noita "pikku" paatteja tuolla satamassa!
IMG_1268.JPG
 Siis tuolla sitä vasta pikkuisesta Suomesta tullut tyttönen tajuaa, että jollain todella on miljardien omaisuus, huoh :) En kyllä muualla reissussa nähnyt vastaavia!
IMG_1269.JPG
 Oli noi autotkin ihan kivoja ;)
IMG_1270.JPG
 Me ei tosiaan lähes koskaan käytetä karttaa reissuissa, eikä pahemmin tutkita kaupunkien turistinähtävyyksien nimiä tms, joten en todella osaa antaa mitään vinkkejä noille kulmille. Myöskään en oikeen tiedä missä kaikkialla tuolla pyörittiin :D Suosittelenkin siis kaikkia kurkkaamaan upean Sofian blogiin! Kaunotar on asunut Monacossa ja todella tietää minne siellä mennä ja mitä tehdä :)
IMG_1311.jpg
Meille sattui aika lämmin ja helteinen päivä tuolla kiertelyyn. Parhaimmillaan mittarissa oli +38C ja täysin pilvetön taivas, joten ylläolevat toppi ja shortsit oli ainoa, jolla pystyi helteessä tarpomaan!
IMG_1313.JPG
 ❤
IMG_1317.jpg
 Ihana "Paris Hilton" auto :)
IMG_1323.JPG
IMG_1324.JPG
IMG_1327.JPG
 Oltais haluttu Caffelle tuonne Cafe de Paris:iin, mutta se oli aivan tukossa turisteista! Juuri tuonnäköisistä, joita etualalla kävelee.. Jätettiin siis suosiolla väliin ;D
IMG_1328.JPG
 Nämä värit on vaan niin ihania!
IMG_1330.JPG
 Taustalla komeilee Casino.
IMG_1336.JPG
 Sveitsistä asti tultu shoppailemaan.
IMG_1342.JPG
Mitä nyt muutakaan voisi sanoa, kun että Monaco oli upea paikka!

Myös Nizzassa käytiin reissussa yksi päivä.
IMG_1394.JPG
IMG_1382.JPG
Nizza oli kiva paikka, mutta oltiin tyytyväisiä ettei otettu sieltä hotellia. Se olisi ollut enempi kaupunkilomailua, eikä rentoa rantalomailua.
IMG_1388.JPG
 Käppäiltiin kaupunkia ympäriinsä, tuolla olisi ollut paljon shoppailtavaa, mutta helle näännytti meidät tuonakin päivänä.
IMG_1392.JPG

Näistä reissupostauksista venyy helposti aika pitkiä, joten tällaista tällä kertaa. Huomenna taas jatketaan :)

Olenkohan ainut, kellä väsymystä ilmoilla? Aloin sitten pyyhkimään kasvojani äsken aamupesun jälkeen KYNSILAKANPOISTOAINEELLA  kasvoveden sijaan :D hahah