Noniin, vihdoin sain kamerasta kuvat koneelle ja päästään matkapostausten kimppuun :) Yritän olla pitkästyttämättä teitä, joten pidän nämä lyhyinä ja ytimekkäinä ;) Jos olette matkustamassa jonnekkin tulevista paikoista, niin lisää saa toki kysellä!

Lensin siis Zurichiin, josta lähdettiin ajamaan suoraan kohti Comoa. Reitti oli aivan tukossa, satoi kaatamalla ja ehdin jo masentua, että lomastamme ei tule mitään. Onneksi kuitenkin toisin kävi ja loma oli paras ikinä! Sain lainaan blogin kautta TomTomin todella hyvän Go Live 1005 World -navigaattorin, joka auttoi meitä reissun päällä monesti mm välttämään ruuhkaisia teitä ym. Kiitos siis vielä tuhannesti Hill & Knowltonille tästä!  
IMG_0788.JPG
 Hah, "ongelma 1/3" :D
IMG_0816.JPG
Aurinkolaseja ei ensimmäisenä päivänä pahemmin tarvittu

IMG_0832.JPG
 Mm tästä ominaisuudesta oli paljon apua! Navigaattori myös ilmoitti aina, jos se löysi nopeamman reitin matkalla! Myös maksullisista teistä ym sai tietoa :)
kuva.jpg
 Seuraavana päivänä arskat pääsivät taas käyttöön, kun aurinko porotti täysillä!
IMG_0876.JPG
 Ihana Bellagio
IMG_0877.jpg
IMG_0888.JPG
 Ihastuttiin Bellagioon toden teolla! Ihanan värisiä taloja, ihania pikku kujia, auringonpaistetta ja ravintoloita täynnä elämästä nauttivia ihmisiä <3 
IMG_0892.JPG
 Tällä lomalla ei tosissaan laihduttu :D
IMG_0894.JPG
IMG_0903.jpg
IMG_0904.JPG
IMG_0908.JPG
IMG_0909.JPG
IMG_0912.jpg
Jos etsitte hyvällä sijainnilla olevaa hotellia Bellagiosta, niin Hotel Du Lac on aivan järven tuntumassa. 
IMG_0926.JPG
IMG_0942.JPG
IMG_0943.JPG
 Comon kaupungissa oli vähän eri meininki, kun Bellagiossa. Se oli oikeastaan paljon isompi, kuin etukäteen olin tajunnut. Miehen onneksi ja mun harmiksi satuttiin tuonne sunnuntaina, kun kaikki liikkeet olivat kiinni. Käveltiin kaupunkia sitten ympäriinsä, ihasteltiin maisemia ja käytiin kahvittelemassa sekä syömässä.. Rentoa kaupunkilomailua siis.
IMG_0952.JPG
 Comon keskustaa..
IMG_0960.jpg
IMG_0963.JPG

Voih, tuli ikävä noita maisemia!