Tulevan loman Road Trip pitää siis sisällään matkustelua Sveitsissä, Italiassa ja Ranskassa. Lennän lauantaina (menisipä viimeinen työviikko ennen lomaa nopeasti!) Zurichiin. Miekkonen lähtee autolla jo  etukäteen tulevaan asuinkaupunkiinsa järjestelemään asioita ja tulee hakemaan minut sitten kentältä lauantaina. Kentältä ajetaan ensimmäiseen etappiimme tämän outletin kautta, jonne ei toivottavasti koko lomabudjetti pala ;) Comolla majaillaan pari päivää, jonka jälkeen suunnataan Italian rannikolle Genovaan.
Immagine-554.jpg
Kaikki kuvat googlesta

Genovassa pitää ainakin päästä maistamaan paikasta kotoisin olevaa Pesto alla Genovesea :) Genovasta taas ajellaan rannikkoa pitkin ja seuraava kaupunki, jonne majoitumme on San Remo Italian Rivieralla.
SanRemo.jpg
 San Remossa otetaan rennosti ja toivottavasti saadaan vähän aurinkoa :)
san-remo-picture.jpg
San Remosta matkamme jatkuu Ranskan puolelle.

Vinkkejä Genovaan ja San Remoon otetaan mielellään vastaan :)