Ensimmäisenä kokonaisena päivänä Balilla suuntasimme läheiselle Padang Padang rannalle. Tämä ranta on kuuluista mm Eat Pray Love -leffasta, joka minunkin pitää muistaa uudelleen katsoa mahdollisimman pian :) Kaikki kuvat saa taas isommiksi klikkaamalla!
IMG_3855.JPG
Oltiin totuttu esimerkiksi viime reissulla Thaimaassa siihen, että pystymme kävelemään paikasta toiseen ja skootterit ovat olleet aina pannassa niiden vaarallisuuden vuoksi.

Hurautimme taksilla tuolle rannalle, jossa mietimme, että on kyllä aivan pakko vuokraa skootteri, sillä muuten liikkumisemme olisi aika vaikeaa. Ainakaan tuolla puolella Balia ei todella ole mitään "jalankulkuteitä" ja vaarallisempaa olisi kävellä tienvierttä pitkin aina jokapuolelle.

Soitimme meidän Villa Managerille Wyanille, että tarvitaan skootteri ja hän oli niin mukava, että toimitti sen Villallemme heti samana päivänä :) Villa Lumesta pitää vielä sanoa sen verran jos joku jäi sen vuokrausta miettimään, että paikan päällä kaikki toimi enemmän, kuin hyvin! Villa Manageri tosiaan haki ja vei kentälle, hoiti meille mm tuon skootterin (ja kypärät!) sekä hierojan ja kuskin. Paremmin ei olisi hommat edes voineet toimia :)

IMG_3187.JPGIMG_3188.JPG
Rannalla ei ollut aurinkotuoleja laisinkaan, ainoastaan varjon sai vuokrata. Me kuitenkin ensimmäisen päivän aurinko-innolla emme varjoja vuokranneet, joten illalla ihoa kyllä hieman punoitti ;D

IMG_3190.JPGIMG_3191.JPG
Surffareita oli joka rannalla vaikka kuinka ja paljon
IMG_3195.JPGIMG_3206.JPG
Ranta sijaitsi todella paljon varsinaista tietä alempana
IMG_3207.JPGIMG_3208.JPG
 ja sinne kuljettiin tuollaisen kapean kallion sisässä kulkevan polun läpi
IMG_3856.JPGIMG_3866.JPG
 Viimeisenä päivänä oltiin menossa samalle rannalle uudelleen, mutta vesi olikin todella korkealla, joten mentiin vain Villan poolille löhöilemään..
IMG_3869.JPGIMG_3870.JPG
Rannoilla myytiin noita saronkeja, joihin minäkin sitten sorruin ;)
 IMG_3857.JPGIMG_3895.JPG

Lisää ranta ja Bali postauksia tulossa :) 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja tervetuloa lukemaan rakkaat M ja P ;D