Yhtenä päivänä Balilla suunnattiin skootterimme nokka kohti Balangan Beachia. Sinne oli vähän matkaa ja vähän jännitti löydämmekö perille laisinkaan :D Kerran sitten vain ajettiin harhaan ja ystävällinen mies talonsa pihalta sitten neuvoi meidät taas oikealle reitille :)
IMG_3711.JPGIMG_3714.JPGIMG_3718.JPG
Ranta oli aivan ihana paikka ja viihdyttiin siellä auringon laskuun saakka. Alla oikealla olevassa kuvassa näkyy tuo vihreä "kallio", niin sen päällä oli Golf kenttä :) Ei yhtään hullumpi paikka golffailla, jos lajista tykkää :D
IMG_3720.JPGIMG_3723.JPG
 Tuo taivaan väri <3
IMG_3728.JPGIMG_3732.JPG
 Pari pikkuista söpöliiniä tuli vilvoittelemaan rantatuolini alle varjoon :)
IMG_3756.JPGIMG_3757.JPG
 Päivän päätteeksi oli vielä ihana rentoutua taitavan hierojamme käsissä
IMG_3777.jpg

Ajattelin muuten vielä yhden Bali postauksen tehdä, jonka jälkeen siirrytäänkin jo Singaporeen :)