Kun ostin asuntoni vanhat kaapit saivat lähteä samantien kaatopaikalle, niin kamalat ne olivat! Tilalle ostin Ikeasta nämä valkoiset PAX sarjan kaapit. Nämä ovat ihanat, sillä saat täyttää sisällön mieleiseksesi eri hyllyillä ja laatikoilla. Eli vaatteita mahtuu kaappiin mielestäni enemmän, sillä erilaiset vetolaatikot ym ovat fiksumpia, kun ns standardi kaapeissa, missä et ikinä löydä niitä vaatteita, jotka ovat siellä kaapinperukoilla ;)
IMG_2341.jpg

IMG_2342.jpg
 Kaappien päälle ostin vielä lisäksi tuollaiset säilytyslaatikot (umpinaiset, vetoketju "kansi"), jotta saisin hyödynnettyä koko huonekorkeuden. Kaikki varmaan samaistuvat, että säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa ;D Tuolla säilytän mm kaikennäöisiä pöytäliinoja, kaitaliinoja, tabletteja ja kesävuodevaatteita.
IMG_2333.JPG
 Tuplakaapissa on rekki roikkuville vaatteille, hylly ja kaksi leveää laatikkoa neuleille ja housuille. Yksittäisessä kaapissa on laatikoita ja hyllyjä.
IMG_2334.JPG
Kaappien vieressä jäi pieni kaistale seinää, johon neljättä kaappia ei enää mahtunut. Ostin siihen Papagenasta nuo koukut ja Stockmannila söpöt helmihenkarit. Näihin ripustan esim valmiiksi edellisenä ilta seuraavan työpäivän vaatteet tms :)

Myös pyykkikorille jäi tuohon sopiva tila. Pyykkikori Kodin ykkösestä.
IMG_2340.JPG

Mitäs tykkäätte? Onko teillä Ikean Pax sarjaa?