Tässä vaiheet joilla saat "sukkanutturan" aikaiseksi. Tosin joku ystävällinen laittoikin minulle kommenttiboksiin tietoa, että sukan tilalle saa Glitteristä ihan hiusten värisiä donitseja :D Minulla tämä kampaus oli tuolloin aiemmin yhdistetty sivulettiin, jolla sai pientä ekstraa kampaukseen.


1. Harjaa hiuksesi, 2.Laita ne kireälle ponnarille haluamallesi korkeudelle, 3. Aseta donitsi tai sukka ponnarin tyveen, 4. Levitä hiukset donitsin tai sukan päälle ja laita päälle mielellään hiustesi värinen ponnari, 5. Pyöritä nuo hiushapsut nutturan ympärille ja kiinitä pinneillä. Lopputulos näyttää siis tältä:

Tosin tuosta saa varmasti kauniimman jos jaksaa esim letittää noita nutturan ympärille tulevia hiuksia :)

Quick and Easy!

EDIT: Toinen tapa tehdä nuttura tässä:


Oman versioni tuolla toisella tyylillä tehdystä löydät täältä.