Täydellinen huonetuoksu

Olen löytänyt täydellisen huonetuoksun, joka on meillä kotona sijoitettuna alakerran kylpyhuoneeseen. Meillä on kokeiltu jo jos mitä huonetuoksuja ja saan monista päänsärkyä jos ne ovat liian voimakkaita. Rakastan kuitenkin ihania tuoksuja ja täysin en pystyisi elämään tuoksuttomassa maailmassa. Onnekseni nappasin viime kerralla käydessäni Simonalla kasvohoidossa hänen oman huonetuoksun kokeiluun. Tuoksun voimakkuutta saa säädeltyä tikkujen määrällä ja meillä on sopivaan voimakkuuteen niitä otettu käyttöön neljä kappaletta. Tämä tila on suhteellisen pieni, joten isommassa tilassa olisi varmasti useampi tikku paikoillaan.

Simonan mitä kaunein logo koristaa vaaleaa pulloa ja voi kuinka pidänkään tuosta puukorkista. Käy tuoksuttelemassa ja ostamassa oma Simonalta jos kiinnostuit!

Simona´s
Tarkk’ampujankatu 10
00150 Helsinki
puh. 040 500 7953

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *