Leikit siirtyy ulos

Täällä on nautittu upeista kesäpäivistä ulkoillen. Tässä lapsen ensimmäisenä vuotena olen huomannut tämän elämän olevan yhtä varustelua aina kaudesta toiseen. Juuri, kun saimme pojan varusteltua välikauteen, tuli jo tarve hankkia kesävaatteita. Kesällä taas ulkona ollessa tarvitaan toki myös ulkoleluja! Meillä on ihana naapurusto, jossa asuu paljon lapsia ja onneksemme kaikki saavat lainailla ristiin toisten leluja ja näin kaikkien ei tarvitse hankkia ihan niin paljoa tavaraa. Tässä muutamia hauskoja ulkoleluja, joita poikamme sai yhteistyössä Jollyroomilta.

Täällä on vasta opittu kävelemään, mutta olenpa lähes varma, että jo loppukesästä potkupyöräillään! Pojallamme ei tosiaan tunnu energiat loppuvan ja vauhti on koko ajan kovaa. Nyt hän jo tykkää istua pyörän kyydissä, kun minun avustamana sillä ajellaan. Meillä on tämä Pinepeakin 10-tuumainen malli, jossa alin istumakorkeus on 35cm.

Tämä golfsetti taas on ollut niin hauska lelu, niin ulkokäyttöön, kuin sisäleikkeihin Tästä innostuivat myös hieman vanhemmat lapset, jotka tosiaan pääsevät tällä ihan oikeisiin leikkeihin. Meillä vasta ihmetellään mailoja, joita on hauska laittaa edes takas tuonne laukkuun.

Ja mitä olisikaan pienen pojan leikit ilman maalia, jonne potkia palloja. Toki taitaa olla myönnettävä, että toistaiseksi ainoastaan pojan isä kikkailee pallolla maaliin saakka, mutta ainakin poika tykkää kovin yrittää potkia palloa ja seurata vierestä isän touhuja. Meillä tämä kahden maalin setti, jotka tosiaan kevyitä kantaa ja siirrellä leikkejä varten.

Sieltä se pieni kurkkii omasta huoneestaan ulkolelujen perään, nyt siis vaan ulos leikkimään!

 

(Oli lisättävä uusi tunniste tuon aiemman vauvan rinnalle; poika. Minne tämä aika oikein meneekään, kun pieni täyttää pian jo vuoden!)

 

*Yhteistyössä Jollyroom.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *