Ikea kesäilta

Osallistun harvoin pressitapahtumiin, mutta saatuani kutsun Ikean kesäiltaan oli vastaus selvä. Meistä harva voi sanoa, että ei omistaisi mitään Ikean tuotteita tai, että selviäisi Ikeasta koskaan tyhjin käsin kotiin. Ikean suunnittelijat ovat vain niin idearikkaita, joten sieltä löytyy aina tarpeellista ostettavaa. Ikealla on kuitenkin idea tämän kuluttamisen taustalla tarjota meille kuluttajille ekologisia vaihtoehtoja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

 

Tässä muutamia Kerttu Penttilän ottamia kuvia illasta, jotka saatu käyttöön Ikean luvalla. En harmikseni saanut juuri omia kuvia, sillä näissä ihanissa sohvaryhmissä istuskeli paljon porukkaa nauttimassa maittavaa ruokaa tilaisuuden aikana. Kaikki kuvien tuotteet Ikeasta ja sisustuksen on suunnitellut Pihkala-blogista tuttu sisustusarkkitehti Maija Rasila.

Kiitos vielä Ikea ja upeat ladyt illan seurasta (kuvassa heistä muutama Laura / homevialaura.fi, Heidi / kuistinkautta.blogspot.fi, Sanna inspiredbylove.fi). Saimme myös ihanan lahjan tapahtumasta, josta teen postauksen erikseen. Se on nimittäin oiva kesän mökkivieminen.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Ikea kesäilta

  1. Ikea on onnistunut kyllä tekemään tuotteita, jotka ovat ns. oiva lisä miltei minkälaisessa sisustuksessa tahansa. Itsekin puhun aina tarkoin valituista ikea-lisäyksistä sisustuksessa, joilla on oma ansaittu paikkansa. Nämä rottinki-kalusteet ovat kyllä kauniita 🙂

    1. Juuri näin! Sopii kotiin, kuin kotiin monet heidän tuotteistaan. Tuo on hyvin sanottu; valitut ikea-lisäykset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *