Itsensä hemmottelua ja vinkki äitienpäivään

Vihdoin pääsin kauan kaipaamaani kasvohoitoon Simona´s -hoitolaan. Pidempään blogiani lukeneet tietävätkin kamppailuistani ihoni kanssa ja pitkästä hoitotyöstä, jota taitavin mahdollinen kosmetologi Simona on ihoni eteen tehnyt.

Omalla kohdallani raskaus teki todella hyvää iholle ja nyt myös synnytyksen jälkeen ihon kunto on säilynyt melko hyvänä. Toki ”pienehkö” laiminlyönti omassa ihonhoidossa nyt väsyneenä äitinä on saanut omat ongelmansa aikaan. Ei onneksi kuitenkaan mitään niin pahaa, mitä ei Simona korjaisi. Toki itse kasvohoidon lisäksi odotin vain pääseväni makaamaan paikoilleni pariksi tunniksi 😉

Varasin Simonan nettiajanvarauksella kahden tunnin kasvohoidon lisäpalveluineen ja jätin lopullisen hoitosuunnitelman tietty ammattilaisen käsiin. Simona ehdotti heti timanttihiontaa ja sillä mentiin. Kasvojen lisäksi ehdittiin tekemään laiminlyödyille käsilleni sekä jaloilleni myös pikaelvytystä.

Eli kädet kuorittiin merisuolaa ja manteli- ja jojobaöljyä sisältävällä kuorinnalla. Siihen hierottiin vielä tuhti hand mask, jonka jälkeen kädet kastettiin parafiiniin. Parafiin itsessään kosteuttaa ja auttaa käsinaamiota imeytymään paremmin. Minulla on tosiaan kotona kädet koko ajan pesussa (tiskeissä, lapsessa, koiran tassuissa), joten ne olivat ennen hoitoa rutikuivat. Kasvohoidon yhteyteen tehtiin myös jalkahoito mihin kuului kynsien siistiminen, kuoriva ja pehmentävä naamio, raspaus ja voide hieronnalla. Nyt on siis käteni ja jalkani valmiina kevääseen.

Kasvoilleni Simona valitsi timanttihionnan. Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa, tasaa ryppyjä ja arpia (loistava aknearpien hoitoon), puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Minulle tämä valittiin sen takia, että iho kuivahtanut imetyksestä, viime hoidosta on kulunut aikaa ja kirkastus oli paikallaan. Samoin nyt, kun ihoni on raskauden myötä paremmassa kunnossa, voitiin keskittyä arpien tasoittamiseen. Kiitos nykyisen hektisen elämän ja pienen kasvojeni kotihoidon, kuten kuorinnan laiminlyönnin, tehtiin iholle myös perinteinen puhdistus. Naamioksi valittiin kirkastava ja rauhoittava naamio. Minulle tehtiin myös Icon time silmänympäryshoito, mikä kirkastaa ja tasoittaa juonteita, laskee turvotusta sekä vaalentaa tummia silmänalusia. Tälle silmänympäryshoidolle extra ylistys! Minulle on nimittäin tulleet kunnon tummat silmänaluset vähien yöunien johdosta, joten tällä ne todella freesaantui. Tuo on ihanan viilentävä iholla ja tuotahan saa ostaa myös kotiin esimerkiksi ennen juhlia laitettavaksi tai jos juhlat venähtää niin juhlien jälkeiseen aamuun.. Tai omassa tapauksessani, jos lapsi valvottanut yöllä ja kaipaat pikku ihmettä sen kahvikupin rinnalle aamulla 😀

Jos siis äitienpäivää varten lahja vielä puuttuu tai haluat vinkata puolisollesi täydellisestä lahjasta, niin suosittelen lämmöllä Simonaa! Jos pelkkä lahjakortti kaipaa vielä jotain extraa, niin Simonalla myynnissä myös kasvojenhoitotuotteiden lisäksi näitä ihastuttavia huonetuoksuja.

Haluaisin myös mainita, ettei kasvohoidosta tarvitse luikkia kotiin punaisella nassulla, vaan halutessasi Simona myös meikkaa sinut lopuksi! Itsehän suuntasin tästä äidin vapaa-aamupäivästä suoraan miesteni kanssa Lapsimessuille, joten minulle tehtiin kevyt päivämeikki. Miehelleni nappasin muuten tuliaisiksi vielä tuon alla näkyvän The Man Kit -tuotepaketin, näin kaikki meillä sai pientä kivaa tuona perjantaina.

 

Simona on pitkäaikainen rakas ystäväni ja ylistäisin häntä milloin vain <3 Hän on alan rautainen ammattilainen ja auttaa sinua missä tahansa ihopulmassa, tai rentouttaa päivääsi muuten vain. Oma ihoni on nyt paremmassa kunnossa, kuin aikoihin ja raskauden lisäksi se on kyllä Simonan ansiota.

 

2 kommenttia “Itsensä hemmottelua ja vinkki äitienpäivään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *