Pojan String

Niin vain minäkin sorruin hankkimaan meille String -hyllyn. Poikamme huone kaipasi jotain kevyttä hyllyä pojan omille aarteille, joten pitkän pohdinnan jälkeen nappasin siihen Hullareilta Stringin. Asensimme sen sen verran korkealle, että alle mahtuu halutessamme vielä toinen.. Mutta itse asennus, olipahan sekin puuhaa. Siinä hyllyä asentaessa ja väsyneinä vanhempina mittaillessa ihmettelimme miten hylly mittailuista huolimatta meni vinoon. Syyksi kuitenkin lopulta huomattiin vino seinä, jota ei tajuttu huomioida hyllyjen ja sivukannattimien suoruutta mittaillessa. Hyllyt saatiin joten kuten tuohon ja nyt ei muuten enää niiden paikkoja muuteta kovin helpolla.

 

 

Huomasin tässä näiden postausten pyörineen viime aikoina aika paljon lapsi-/vauva-aiheissa, joten lupaan seuraaviin postauksiin muuta sisältöä.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *