Vauvaystävällinen kahvila helsingissä

Itse näin yhden lapsen äitinä olen aina vähän hukassa, kun mietin minne menisin lapsen kanssa kahvittelemaan. Kaikkiin kahviloihin ei todella mahdu rattaiden kanssa ja useamman kerran olen saanut törmätä kylttiin, jossa kielletään rattaat (myös kerran minua pyydettiin jättämään nukkuva vauva ravintolan ulkopuolelle, enpä ole sinne ravintolaan enää palannut). Varsinkin nyt, kun vauva muuttuu hiljalleen meneväksi taaperoksi, on haasteita lähteä kahvittelemaan.

Sain perjantaina hieman äidin omaa aikaa ja suuntasimme ystäväni kanssa tänne kahvila Blossomiin aamupalalle. Siinä heti tietenkin ”äidin lasit päässä” huomasin tämän kauniin ja kotoisan kahvilan olevan todella taaperoystävällinen. Kahvilan nurkassa on pieni kulmaus lapsille leluineen ja syöttötuolejakin löytyy. Matalilla sohvilla pystyy menevä lapsi hieman pyörimään äidin kahvitellessa siinä vieressä. Sinänsä huvittavaa, että kerrankin kun pääsen ilman lasta liikkeelle mietin vain, että täällähän voisi kahvitella pikkuisemme kanssa.

 

Maittavalta aamupalalta suuntasin Simonalle kasvohoitoon ja hemmotteluihin. Simonalta löytyy muuten nykyään myös nettiajanvaraus, joka löytyy täältä. Kylläpä teki hyvää päästä hieman ajanviettoon hetkeksi ilman pikkuista (vaikka ikävähän tuossakin jo ehti tulla).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *