Terassin herätys kevääseen

Nyt alkaa hiljalleen olemaan meidänkin pihalta lumet sulaneet, joka tarkoitti olevan korkea aika kaivaa terassituoleja esiin. Tätä on kyllä niin odotettu! Kunhan vielä säät vähän lämpenee, niin on aika myös vaihtaa narsissit muihin kukkiin ulkona. Olen täällä nauttinut ulkolounaasta pojan päiväuniaikaan, vaikka yleensä kotityöt kutsuisikin. Yritän nyt ottaa kaiken irti tästä viimeisestä keväästä kotona pojan kanssa.

 

 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Terassin herätys kevääseen

  1. Ihanaa kun paitsi kodeissa myös blogeissa on nyt ryminällä ollut kevätherätys 🙂 Tulee heti itsellekin sellainen ”ulos!”-fiilis kun lukee terasseista ja pihoista ja mökkikausien avaamisesta.
    Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *