Mistä taulu olohuoneeseen

Olohuoneemme päätyseinä on nyt kaikessa valkoisuudessaan tylsä. Haluaisin siihen kovin jonkun kauniin taulun, joka saisi olla isokin. Kysymys nyt kuuluu, että mistä taulu olohuoneeseen? Ongelmaksi koituu tietenkin se, etten meidän pienen kanssa pääse kiertämään näyttelyitä, joten vinkatkaahan joku muita kanavia taulun hankintaan.

Jotta ei lapsiperheen todellisuus unohtuisi, niin paljastettakoon, että kuvien ulkopuolelle rajautuu lähes aina sotkua 😉

 

Ihanaa, aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua sinne!

4 kommenttia “Mistä taulu olohuoneeseen

  1. KaarniaDesingin Karoliina Peltokorpi tekee upeita tauluja omien mittojen mukaan. Instassa törmäsin ja ihastuin heti. <3 Mikäli korkeutta on yhtään teidän olkkarilla, kannattaa taulu teettää akustiikkapohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *