Pastellia välikauteen

Poikamme vaatekokoelma alkoi olla todella tylsän värinen ja kaipasin hänelle jotain hauskaa nyt kevään myötä. Mintunvihreä on yksi sävy, johon olen nyt täysin ihastunut ja se sopii ehdottomasti meidän vaalealle pojallemme tummia sävyjä paremmin. Tässä koottuna muutamia meidän minin asuja näillä kauniilla pastellisilla välikausivaatteilla, joita saimme Jollyroomilta.

Tikkihaalari on vielä liian ohut ulkoiluun, mutta autoiluun sekä päikkärikäyttöön täydellinen! Tästä löytyy myös suloinen vaaleanpunainen sekä molemmista sävyistä pelkkä takki.

Kävin tässä juuri keskustelua toisen äidin kanssa vaaleiden värien sopivuudesta välikausivaatteisiin, likaantuvat kuulemma niin pian. Olen kuitenkin sitä mieltä, että tämän ikäisen ulkovaatteet kuluvat joka tapauksessa puhki pihalla kontatessa ja pyöriessä, eli tämän koon vaatteet tuskin ”myyntikunnossa” säilyvät muutenkaan. Henkilökohtaisesti en siis murehdi likaantumista, vaan puen pikkuiseni mielelläni väreihin.

Tämä kuvan suloinen vauvan vuorellinen sadehaalari päällä on hauska tutustua aarteisiin ulkona kosteammallakin maalla.

Ihana vaaleansininen kuorihaalari (löytyy myös minttuna).

Nämä kaikki vaatteet ovat Petite Chérien Atelier mallistosta, josta löytyy vaikka mitä ihania vaatteita pienten kevääseen.

 

Sain Instagramin puolella näistä jo paljon kyselyitä ja moni teistä kyseli mitoitusta. Meillä poika käyttää 80 / 86 kokoa ja kuvissa päällä on tuo 86 kokoinen haalari, jossa siis vielä hyvin kasvuvaraa keväälle. Nuo kuorivaatteet taas otin koossa 90 ja tuo kaksiosainen setti on pienellä käärimisellä sopiva ja haalari taas vielä hieman iso. En kuitenkaan uskaltanut enää ottaa kokoa 80, sillä alamme hiljalleen kasvamaan siitä yli. Uskoisin, että 80 olisi kuitenkin ollut juuri nyt täysin sopiva, mutta poikamme kasvaa niin vauhdilla, että kokoon 90 ei mene enää pitkään. Ensi viikolla päästään viralliseen mittaukseen, joten silloin voin tarkentaa tähän senttejä jos teillä tarvetta sille omissa kokopohdinnoissa.

 

*Yhteistyössä Jollyroom.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *