Hiusten kevätpäivitys

Odotan niin innolla parin viikon päästä olevaa kampaaja-aikaani! Tiedättekö nyt on jo korkea aika päivittää tämä kotiäititukka freesimpään! Imetys sai minultakin hiukset putoamaan päästä, puhumattakaan tästä tummentuneesta hiusväristäni, eli aika todellakin päästä kampaajalle. Pituutta tulee lähtemään reilusti pois, en malta odottaa!

Tippuiko teillä hiukset imetyksen myötä? Tai muuttuiko hiusväri radikaalisti?

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Hiusten kevätpäivitys

  1. Imetyshän ei itseasiassa pudota hiuksia, vaan raskauden vikaa se on 🙂 raskausaikana ei putoa hiuksia, joten n. 3kk synnytyksen jälkeen ne taas irtoavat senkin ajan puolesta. Pirun ärsyttävää kyllä! Täällä kun muutenkaan ei ole paksut hiukset niin🙈

    1. Aijaa! Aina luulin, että imetys syypäänä näihin kaikkiin vaivoihin. Hiuksien lähtö on ihan järjetöntä ja nyt alkaa kasvaa niitä pieniä haituvia tilalle, ai kuinka kaunista ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *