Kulmasohvalle mahdollisuus

Täällä arjen kiireiden keskellä on pohdittu sohvan vaihtoa. Olen ollut alusta saakka sitä mieltä, että en halua peittää tuota ikkunaa sohvalla, joten kulmasohva ei ollut alunperin mietinnässä. Nyt kuitenkin olen alkanut lämpeämään ajatukselle kulmasohvasta, sillä löysin eräältä suomalaiselta sohvanvalmistajalta aivan ihanan kulmasohvan / divaanisohvan. Tässä päätinkin kokeilla tuon rahimme kanssa, että miltä tämä näyttäisi. Pakko myöntää, että eipäs tämä nyt niin paha ajatus ollutkaan.

Näissä pohdinnoissa toivottelen teille mukavaa viikonloppua! Muistakaa muuten suojata teidän pihojen tuijat auringonpaisteelta noilla silmiä hivelevän kauniilla  verkoilla 😉

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *