Hattara

Meillä on nyt ollut reilun vuoden verran käytössämme tämä VM Carpetin Hattara matto ja tykätty on! Saan tasaisin väliajoin matosta kyselyitä ja ajattelin kirjoittaa vielä yhden postauksen aiheesta.

Valitsin meille aikoinaan maton harmaana, vaikka pohdin onko se hassun näköinen harmaan sohvamme vieressä. Mielestäni nämä sopivat kyllä hyvin yhteen ja ei ole tarvinnut katua sävyvalintaa.

Kokemuksia muuten matosta on ainakin sen pesunkestävyydestä. Tässä lapsiperhe- sekä koira-arjessa, kun mattoon tulee lähes päivittäin jotain pyyhitävää. Olen ollut iloinen huomatessani, kuinka helppoa matosta on saada tahrat irti. Pinta on sen verran eläväinen, ettei siihen jää jälkiä pyyhkimisestä ja näin pärjätään hyvin pidemmillä koko maton pesuväleillä.

Olen ollut mattoon niin tyytyväinen, että ajatuksissa on ollut hankkia sama matto muihinkin huoneisiin. Työhuoneemme kaipaisi ainakin mattoa sekä pojan huoneessa tämä voisi myös olla toimiva (miksei myös makuuhuoneeseen).

Maton kulmat eivät ole jääneet törröttämään, vaikka poikamme maton reunoja hieman välillä nosteleekin ja matto kestää koirankin villeimmät leikit pysymällä hyvin paikoillaan. Meillä on tästä matosta tuo suurin valmiskoko 200×300, mutta mattoa saa myös omien mittojen mukaan. Meillä on täällä kotonamme lattialämmitys ja matto on tehty kestämään sitäkin. Tässä on muuten ollut myös pojan turvallista harjoitella seisomista, kun matto pehmentää kivasti maahantuloja. Vinkkinä myöskin lapsiperheisiin, jossa matolla vietetään aikaa, niin tässä on ihana istuskella itsekin (vertaa esimerkiksi villamattoon, joka olisi lapselle inhottavan kova ja myös itselle pistelevä).

Viileänsävyinen harmaa sopii hyvin luontomaisemankin kanssa.

 

*Matto on saatu VM-Carpetilta yhteistyön merkeissä.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Hattara

    1. Ikkunat ovat kyllä tämän kodin paras puoli! Oli muitakin sävyjä, toivottavasti sieltä löytyy teillekin sopiva 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *